Wandelen In Het Beerze Bos

Blijf Sociaal Vitaal door samen te wandelen in het Beerze Bos

Binnen het project Sociaal Vitaal staat een sociale en vitale kern centraal. v.v. Marienberg wil dit in samenwerking met andere partijen die actief zijn in de gemeenschap Beerze, Beerzerveld en Mariënberg, stimuleren door de komende periode nieuwe activiteiten op te zetten op het gebied van sport, bewegen en gezondheid.

In goed overleg met de gemeente Hardenberg is v.v. Mariënberg als initiatiefnemer aangewezen. De komende tijd willen we starten met het wandelen en in het voorjaar zullen we Walking Footbal introduceren voor 55- plussers. Dit alles om meer en op een plezierige manier te bewegen. Daarbij is wandelen de minst belastende manier van bewegen.

Donderdag 28 december lijkt ons een mooi moment voor een wandeling in de bossen van Beerze.

Jan Hagedoorn laat al jaren de gasten van de Beerze Bulten de mooiste plekjes zien en ze zijn erg enthousiast. De wandel- en levenservaring van Jan in combinatie met de verhalen die hij over het bos weet te vertellen maken het een bijzondere ervaring. Reden om dit nu ook voor belangstellenden uit Beerze, Beerzerveld en Marienberg te organiseren.

Tijdens een wandeling verlaten we soms de gebaande paden en komen op plekken die velen van u nog nooit bezocht hebben. Tijdens het wandelen attendeert hij u op bijzonderheden en vertelt hij over het leven en hoogtepunten van het Beerze Bos en de Beerze Bulten.

Er is een rustmoment met koffie en thee en iets “erbij” bij de schaapskooi voor huize Beerze. De ervaring leert dat iedereen enthousiast is na zo’n wandeling door de kennismaking met elkaar en de vele leuke gesprekken die al wandelend gevoerd worden.

De wandeltocht is ongeveer 5 kilometer en duurt 2 uur. We raden u aan om laarzen of waterdichte schoenen aan te trekken.

Deze wandeling is voor mensen die van wandelen en bewegen houden, ongeacht leeftijd.

Datum: 28-12-2017. Tijd: 13.45 uur Plaats: Parkeerplaats tegenover de Beerze Bulten ruim plek voor auto of fiets. Kosten: geen

Opgave: jan@beerzebulten.nl of tel 0654780620

Maximale deelname 40 personen.

Facebook Twitter