Vervanging Brug Kloosterdijk Voorjaar 2012

NOODBRUG VOOR FIETSERS EN VOETGANGERS
Tijdens twee informatieavonden in Den Mariënberger te Mariënberg zijn de buurtbewoners van de bruggen Kloosterdijk en Beerzerveld onlangs geïnformeerd over de infrastructurele inpassingen van de definitieve ontwerpen van de beide bruggen. De laatste reacties van de bewoners worden voor zover mogelijk nog verwerkt in de plannen. De provincie Overijssel start in het voorjaar van 2012 met de vervanging van de Kloosterdijkbrug  (DE BRUGGE) over het kanaal Almelo-De Haandrik.

BRUG IN BEERZERVELD VOLGT NAJAAR 2012
Aansluitend volgt de vervanging van de brug in Beerzerveld (DE NEIE SCHOLLE). Tijdens de werkzaamheden is er een omleidingsroute voor gemotoriseerd verkeer. De werkzaamheden bij beide bruggen bestaan uit het aanleggen van een noodbrug voor fietsers en voetgangers, het verwijderen van de oude brug inclusief de fundering, het aanbrengen van de fundering voor de nieuwe brug en het plaatsen van de nieuwe brug.

INLOOPAVONDEN
Om bewoners en andere belangstellenden over de werkzaamheden te informeren, organiseert de provincie Overijssel voorafgaand aan de start een inloopavond. Tijdens deze inloop is er gelegenheid de plannen in te zien en vragen te stellen over de activiteiten.

Facebook Twitter