Stemmen Buurthuis

Vereniging ‘Ons Buurthuis’

Ons Buurthuis is voor algemeen gebruik, Ouderenwerkgroep, peuterspeelzaal. speelgelegenheid v/d kinderen, straatverenigingen, nieuwjaarsbijeenkomsten, straatbarbeque’s, burendag, familie bijeenkomsten etc. Het bedrag zal worden besteed ter vervanging van de grote twee- persoons houtenschommel die afgekeurd is. Die moet vervangen moet worden door een schommel die voldoet aan de gestelde veiligheidseisen van deze tijd. De oude is uit de jaren’90 en kan niet meer hersteld worden.

Afgelopen oktober/november hebben wij ons opgegeven voor de actie ‘Help Nederland vooruit’ van de ING. Wij zijn uitgeloot met nog 5 andere organisaties. Het doel is om geld in te zamelen voor een nieuwe schommel (achter op het grasveld). Jullie kunnen ons steunen door middel van stemmen.

Als je https://www.helpnederlandvooruit.nl/ gaat, kun je hier je stem uitbrengen. Om het buurthuis te kunnen vinden, moet je even de postcode van het buurthuis opzoeken: 7692AL. Daar lees je ook de uitgebreide tekst van ons doel en waarom we jullie stem nodig hebben.

Elk emailadres kun je maar 1x gebruiken, maar misschien heb je nog een mail van je werk, kinderen, een extra mail (veel zullen wel gmail hebben, ivm je smartphone). Er kan vanaf vandaag gestemd worden. De stemperiode is van 21 januari 2019 – 10 februari 2019.

Facebook Twitter