Nieuwe Trein Gesignaleerd Bij Mariënberg!

Op zondag 1 december kon de nieuwe Arrivatrein aanschouwd worden op de nieuwe Vechtdallijn! Op het traject Almelo – Mariënberg zijn die dag al enkele ritten met de nieuwe blauwwitte trein gereden. Voor treinliefhebbers een kans om de treinen te spotten en te fotograferen. Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Jan Wind (Twitter @JanWindNL) uit Bergentheim.

      

SPECIFICATIES TREINEN
De twee blauwwitte treinen hebben een eigen huisstijl. Dit design is in samenwerking met de opdrachtgevers ontwikkeld en sluit aan bij de huisstijlen van de provincies Overijssel en Drenthe en bij de huidige treinen die op de Vechtdallijn tussen Zwolle en Emmen rijden. Op de Vechtdallijnen tussen Almelo en Mariënberg gaan twee dieseltreinen rijden van het type Coradia Lint 41/H (“Leichter Innovativer Nahverkehrstriebwagen”).

WIJZIGINGEN DIENSTREGELING VECHTDALLIJNEN
Met ingang van 8 december rijdt Arriva ook het traject tussen Almelo en Mariënberg. Vanaf 15 december gaat voor deze lijn de nieuwe dienstregeling in. De aansluiting in Mariënberg wordt daarmee verbeterd. Wilt u een compleet overzicht van de wijzigingen, klik dan hier

Facebook Twitter