Sinterklaasintocht 25 November 2017

25-nov-2017-sint-intocht-017De opzet van het sinterklaasfeest voor de kinderen uit Mariënberg en Beerzerveld was dit jaar anders dan voorgaande jaren. Sinterklaas en zijn zwarte pieten deden alleen Beerzerveld aan. Hij kwam met een koets om 13.00 uur aan bij de brug in Beerzerveld. Veel kinderen en hun ouders uit Mariënberg en Beerzerveld stonden hen daar vol spanning op te wachten. John de Koning, voorzitter van plaatselijk belang, heette hen welkom. Daarna liep het hele gezelschap een route door de straten van Beerzerveld, vergezeld van gezellige muziek van ‘’de Broederband’’. In de straten stonden oud-hollandse spelletjes voor de pieten klaar, bedacht door de bewoners. De pieten mochten bijv. steltlopen en blikgooien. Dit was erg leuk! Na deze route werd het feest voorgezet in gymzaal de Sprong. Allereerst werden de winnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt en daarna werd er nog gezellig gezongen en gedanst op sinterklaasliedjes en muziek van K3.

In ’t Kulturhus werd voor de kinderen van de groepen 6 t/m 8 de film van de nieuwste ‘’minions’’ gedraaid, hier waren wel 45 kinderen aanwezig!

Het was een geslaagde middag! Iedereen die zijn medewerking hieraan heeft verleend willen we dan ook hartelijk bedanken!

Foto’s zijn te bekijken onder Fotoalbum – of klik hier

Facebook Twitter