Sinterklaasintocht 23 november 2019

Sinterklaas en zijn zwarte pieten kwamen dit jaar in Beerzerveld.

Dit jaar kwamen ze met de boot aan voor de hervormde kerk aan de Westerweg te  Beerzerveld. Udo Kampman, voorzitter van plaatselijk belang Beerzerveld Mariënberg, heette Sint en zijn pieten welkom. Daarna gingen de sint en zijn pieten in een stoomtreintje. Met dit treintje gingen ze alle straten van Beerzerveld door om diverse spelletjes te doen, samen met de kinderen. Zo deden ze o.a. koekhappen, ballontrappen, ballon opblazen met een fietspomp, stoelendans, touwtrekken, kruiwagenrace en blikgooien. Muziekvereniging ‘’De Broederband’’ zorgde voor de muziek.
Na deze route werd het feest voorgezet in gymzaal ‘’De Sprong’’. Hier werden ook de winnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt.

De winnaars waren:

In de leeftijd 0-3 jaar:
1e prijs: Indy Bolks, 2e prijs: Jesse Lotterman, 3e prijs: Mitchel ter Burg.

In de leeftijd 4-6 jaar:
1e prijs: Lennon Hofsink, 2e prijs: Deborah Teunis, 3e prijs: Finn Schonewille.

In de leeftijd 7-9 jaar:
1e prijs: Demi Braakman, 2e prijs: Julian Stoeten, 3e prijs: Matthijs Tromp.

Na de prijsuitreiking werd er nog gezellig gezongen en gedanst op sinterklaasliedjes. Ook mochten de kinderen nog een ritje maken met de stoomtrein. Dit vonden ze erg leuk.

In ‘’Kulturhus ’t Samenspel’’ werd voor de kinderen van de groepen 6 t/m 8 de film ‘’The incredible 2’’ gedraaid. Hier waren ongeveer 40 kinderen aanwezig!

Het was een geslaagde middag. Iedereen die zijn medewerking hieraan heeft verleend en een sponsorbijdrage heeft gegeven, willen we dan ook hartelijk bedanken!

U kunt hier de foto’s bekijken

Facebook Twitter