Sinterklaas Gearriveerd In Mariënberg En Beerzerveld

Zaterdagmiddag 24 november rond enen kwam Sinterklaas aan in Mariënberg, vergezeld door zijn trouwe pieten. Muziekvereniging De Broederband verwelkomde hem met vrolijke muziek. Veel kinderen met hun ouders stonden hem op te wachten. Na een rondrit per koets door het dorp reed hij door naar het buurtdorp Beerzerveld. De Broederband vergezelde Sinterklaas hier naar toe in een vrachtauto.
Na een ronde door Beerzerveld kwam het gezelschap aan bij het eindpunt, CR Beerzerveld (Geert). Veel kinderen waren verkleed als hulppietjes en wachtten met spanning op de oude heer. Hendri Lohuis, bestuurslid van Plaatselijk Belang begroette Sinterklaas en zijn knechten en verwelkomde hem hartelijk in de zaal van Geert.

     

De samenkomst was weer heel ongedwongen en gezellig. De namen van de winnaars van de kleurplaten in verschillende categorieën werden bekend gemaakt en Sinterklaas reikte de prijzen uit. De pieten vertoonden acrobatische kunsten op echte gymnastiektoestellen en ook de kinderen mochten meedoen. Er werd nog drinken aangeboden en bij het verlaten van het feest kregen ze een versnapering mee.

In gebouw De Tuba waren de stoelen klaar gezet voor de oudere kinderen. Circa zeventig kinderen keken hier naar de nieuwe spannende animatiefilm ICE AGE 4: de Continental Drift. Nadat een compleet continent op drift is geslagen, raken onze helden Manny, Diego en Sid gescheiden van de rest van de kudde en gebruiken een ijsberg als schip om weer thuis te komen.

Een volledig fotoverslag van het Sinterklaasfeest is te zien in het FOTOALBUM

 

Facebook Twitter