Sinterklaas Eindelijk In Marienberg En Beerzerveld

Goedheiligman arriveert met vertraging in de kanaaldorpen
Helemaal gerust was Plaatselijk Belang een uur voor aanvang van het jaarlijkse Sinterklaasfeest er nog niet op. De telefoonverbinding die was opgezet met Spanje kraakte dat het een lieve lust was. Sinterklaas wilde eerst nog even langs Barcelona om Johan Cruijff de les te lezen maar arriveerde gelukkig na alle zessen en vijven op tijd in Beerzerveld. Hij had maar liefst acht pieten meegenomen. Een kleine tweehonderd kinderen zongen de kelen schor.

Sinterklaas op schimmel in Beerzerveld en Mariënberg
Amerigo, de schimmel van Sinterklaas was er ook en de Sint ging dan ook trots op zijn vertrouwde schimmel door de dorpen Beerzerveld en Mariënberg. Muziekvereniging  De Broederband’ was er natuurlijk ook bij,  dat had Sint en zijn pieten super geregeld. Sint maakte ook de winnaars bekend van de kleurwedstrijd, hij had hulp gekregen van Aniek Olsman die samen met enkele Pieten de jury vormde.

Winnaars kleurplaat
Dana Bouwhuis, Eline Bouwhuis en Eva Ramaker wonnen in de leeftijdklasse 1 t/m 3 jaar. Winnaars in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar werden Yara Willems, Emma Kremer en Marit Timmerman. Colin Bouwhuis, Rowin Brinkman en Marleen Hutten voor de leeftijd van 7 t/m 9 jaar.
De oudste kinderen van de basisschool konden vervolgens in het buurthuis De Grendel in Mariënberg naar een leuke film kijken. Sint, zijn pieten en de andere kinderen verhuisden naar de kantine  van camping  De Pallegarste waar het intochtfeestje nog een tijdje vrolijk verder ging. Nog meer foto’s zijn te zien in het fotoalbum.

Facebook Twitter