Oranjefeest Gaat Niet Door!

Hallo Dorpsgenoten van Beerzerveld, Mariënberg en Beerze
7 januari ’21
Gezien het feit dat het Covid-virus ons hele land nog steeds in zijn greep heeft, hebben we als Oranjefeestbestuur besloten dat we helaas het Oranjefeest niet door laten gaan dit jaar.
We hadden het feest natuurlijk al verschoven van vorig jaar augustus, naar 28,29,30 april en 1 mei van 2021, omdat we in augustus geen evenement mochten organiseren.
Helaas zijn dit jaar de maatregelen alweer verder uitgebreid en zitten we nu tot 19 januari in een Lock down.
Ondanks dat het vaccineren is begonnen, zal het nog wel even duren voordat we weer aan een zo “normaal” mogelijke samenleving kunnen deelnemen.
Dit betekent voor nu ook dat we als bestuur niet bij elkaar kunnen komen om verder te gaan met de voorbereidingen van het Oranjefeest.
Ook zijn we afhankelijk van diverse sponsoren om een evenement neer te kunnen zetten en vinden wij het niet gepast om daarvoor in deze moeilijke tijd bij de ondernemers een bijdrage voor te vragen.
En op zich de belangrijkste reden van onze beslissing is, dat we van de gemeente een corona-plan ontvangen hebben, waar we ons als organisatie aan moeten houden en dat maakt het eigenlijk onmogelijk om een spontaan feest te organiseren zoals we dat in onze dorpen gewend zijn.
Wij vinden het als bestuur erg jammer dat we deze beslissing moeten nemen , maar beseffen ook dat er voor nu geen andere mogelijkheid is.
We zullen dan ook geen nieuwe datum meer plannen voor dit jaar en gaan we ons als bestuur maar richten op het Oranjefeest in 2025!
We zullen zorgen dat er in 2025 een grote spectaculaire editie van het Oranjefeest zal zijn, zodat we er dan met elkaar een gezellig feest van maken!
Tot zover de berichtgeving van onze kant, houd je aan de maatregelen en blijf gezond allemaal!
Het Oranjebestuur

Facebook Twitter