Montagewerkzaamheden Brug Kloosterdijk

Op woensdag 12 december 2012 wordt de bovenbouw van de brug Kloosterdijk geplaatst. Daarom is vanaf dinsdag 11 december ca. 19.30 uur tot donderdag 13 december ca. 11.00 uur het kruispunt Westerweg/Kloosterdijk afgesloten voor al het verkeer. De Kloosterdijk wordt ter hoogte van Kanaalweg West afgesloten en de Westerweg vanaf nummer 4.
Tijdens de hijswerkzaamheden op 12 december dient u er rekening mee te houden dat de kruising ter hoogte van Kloosterdijk 23 voor fietsers en voetgangers geblokkeerd is. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via Kanaalweg West om de noodbrug via het onverharde pad aan de oostkant van het kanaal te bereiken. Verkeersregelaars zijn aanwezig om het verkeer te regelen en te zorgen voor de veiligheid van de weggebruikers (fietsers).

PLANNING MONTAGEWERKZAAMHEDEN
Dinsdagavond 11 december wordt het kruispunt aan de westzijde afgezet om 19.30 uur. Om 20.00 uur wordt de kraan aangevoerd en opgesteld ter hoogte van Kloosterdijk 23. De volgende morgen al heel vroeg op woensdag 12 december wordt om 4.00 uur het te plaatsen brugdek aangevoerd op locatie. Om 6.00 uur starten de hijswerkzaamheden. Om 12.00 uur ’s middags wordt een hulpkraan geplaatst aan de oostzijde van de brug (Kanaalweg Oost – Oosterweg). Wanneer er geen oponthoud is, worden de montagewerkzaamheden om 21.00 uur afgesloten. De volgende ochtend om 7.00 uur worden de kranen weer gedemonteerd en om 11.00 uur wordt de stremming weer opgeheven.

 

Facebook Twitter