Intocht Sinterklaas

INTOCHT SINTERKLAAS BEERZERVELD EN MARIËNBERG 20 NOVEMBER 2021

Zaterdag 20 november om plusminus 13.00 uur komt Sinterklaas in Mariënberg aan. Alle belangstellenden uit beide dorpen zijn van harte welkom. De sint en zijn pieten maken dan een looptocht door Mariënberg. In de straten waar we door heen gaan lopen, worden er spelletjes gespeeld door de pieten. Deze spelletjes zijn bedacht door de desbetreffende straat. De desbetreffende straten hebben een app hierover gehad.

 

ROUTEBESCHRIJVING:

Start: Parkeerplek station Mariënberg –  Oudeweg – Dominee P.H. Wolfertstraat –  Hesselinkkamp – Stationsweg – Klopsteen – Vuursteen –  Pijlspits – De marke – Stationsweg richting Regenboog school – eind punt gymzaal bij GBS de Regenboog.

DRINGEND VERZOEK: gelieve geen auto’s langs bovenstaande route te parkeren!!

 

ONTVANGST GYMZAAL MARIENBERG/REGENBOOG SCHOOL:

Het einde van de tocht is bij de gymzaal bij GBS de Regenboog in Mariënberg. Hier zal het Sinterklaasfeest worden voortgezet. Tijdens dit feest is er voor de kinderen een traktatie.

 

 

FILM VOOR DE KINDEREN VANAF GROEP 6 BIJ DE UYTHOF IN MARIENBERG:

Voor de kinderen van de groepen 6,7,8 wordt er weer een leuke film gedraaid in de Uythof bij de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Mariënberg. Ook voor hen is er drinken en een versnapering. De aanvang is om 14.00 uur.

 

KLEURPLAAT:

Even als voorgaande jaren is een kleurwedstrijd ter ere van Sinterklaas uitgeschreven. De kleurplaten kun je afhalen in Mariënberg bij supermarkt Attent Telman en in Beerzerveld bij HCR Beerzerveld.
Ook kan je de kleurplaat hier Kleurplaat sinterklaas 2021 downloaden.
De ingekleurde platen dienen UITERLIJK woensdag 17 november ingeleverd bij bovengenoemde adressen.
De ingekleurde platen worden beoordeeld en beloond met een prijs. Sinterklaas zelf maakt de winnaars bekend en de prijzen zullen tijdens het sinterklaasfeest worden overhandigd. Er wordt beoordeeld in 3 leeftijdsgroepen, van 1 t/m 3 jaar, van 4 t/m 6 jaar en van 7 t/m 9 jaar.

Facebook Twitter