Intocht Sinterklaas 25 nov 2017

Intocht Sinterklaas in Beerzerveld en Mariënberg

\

De Sinterklaas wordt alweer een jaartje ouder. Daarom is er besloten om alleen Beerzerveld te bezoeken en volgend jaar Mariënberg. De Sinterklaas en zijn Pieten zullen hierdoor meer tijd en aandacht hebben voor de kinderen. Alle belangstellenden uit beide dorpen zijn dan ook van harte welkom. De Sinterklaas wordt welkom geheten bij de brug in Beerzerveld  om 13:00 uur en vanaf daar start dan ook de loop route. In de straten waar we doorlopen worden door de buurt bedachte “oud Hollandsche” spelletjes gespeeld door de Pieten. De desbetreffende straten krijgen hiervoor een uitnodiging met meer informatie. Contact persoon Remco Otten.
Mail: Remcootten18@hotmail.com

Routebeschrijving

Start: Brug Beerzerveld – Schuurmanstraat – rechtsaf ds Laurentiusstraat – Nijboerstraat – rechtsaf Liezenstraat – rechtsaf Oordtstraat – linksaf Schuurmanstraat – linksaf Westerweg – linksaf van Alewijkstraat – eind bestemming Gymzaal De Sprong.

Dringend Verzoek: gelieve geen auto’s langs bovenstaande route te parkeren!!

Ontvangst Bij Gymzaal De Sprong
Het einde van de tocht is bij gymzaal De Sprong. Hier zal het Sinterklaasfeest worden voortgezet. Tijdens dit feest is er voor de kinderen een traktatie. Na afloop krijgen alle kinderen nog een presentje van Sinterklaas.

Film voor de kinderen vanaf groep 6 bij kulturhus ’t Samenspel. 
Voor de kinderen van de groepen 6, 7, 8 wordt er weer een leuke film gedraaid in het kulturhus ’t Samenspel in Beerzerveld. Ook voor hen is er drinken en een versnapering. De film begint om ongeveer 14:00 uur

Kleurplaat
Even als vorig jaar heeft Plaatselijk Belang een kleurwedstrijd ter ere van Sinterklaas uitgeschreven. Op de achterzijde is een kleurplaat afgedrukt. De mooiste kleurplaten worden beloond met een prijs. Sinterklaas zelf maakt de winnaars bekend en hij reikt de prijzen persoonlijk uit. Er wordt beoordeeld in 3 leeftijdsgroepen, van 1 t/m 3 jaar, van 4 t/m 6 jaar en van 7 t/m 9 jaar. Voor alle categorieën zij er prijzen. De ingekleurde platen dienen UITERLIJK Dinsdag 21 november ingeleverd te worden in Mariënberg bij supermarkt ATTENT TELMAN en in Beerzerveld bij HCR BEERZERVELD. Bij deze adressen  liggen ook extra kleurplaten.

Om de kleurplaat te downloaden ————>> Klik hier

Facebook Twitter