Intocht Sinterklaas 2019

Zaterdag 23 november 2019 INTOCHT SINTERKLAAS BEERZERVELD EN MARIËNBERG
Dit jaar komt sinterklaas in Beerzerveld aan. Alle belangstellenden uit beide dorpen zijn van harte welkom. De Sinterklaas wordt om 13.00 welkom geheten bij de kerk aan de Westerweg, vanaf daar start dan de looproute. In de straten waar we door heen gaan lopen, worden er spelletjes gespeeld door de pieten. Deze spelletjes zijn bedacht door de desbetreffende straat. De desbetreffende straten krijgen hiervoor een uitnodiging met meer informatie. Contact persoon Inge Altena mail ga.altena@home.nl

ROUTEBESCHRIJVING
Start: Kerk aan de Westerweg – van Alewijkstraat – Liezenstraat – Nijboerstraat –Laurentuisstraat – Schuurmanstraat – Oordtstraat – van Alewijkstraat – eindbestemming Gymzaal de Sprong.

DRINGEND VERZOEK: gelieve geen auto’s langs bovenstaande route te parkeren!!

ONTVANGST BIJ GYMZAAL DE SPRONG
Het einde van de tocht is bij gymzaal de Sprong. Hier zal het Sinterklaasfeest worden voortgezet. Tijdens dit feest is er voor de kinderen een traktatie. Na afloop krijgen alle kinderen nog een presentje van Sinterklaas.

FILM VOOR DE KINDEREN VANAF GROEP 6 BIJ KULTURHUS ’T SAMENSPEL.
Voor de kinderen van de groepen 6,7,8 wordt er weer een leuke film gedraaid in het kulturhus ‘t saMENSpel in Beerzerveld. Ook voor hen is er drinken en een versnapering. De aanvang is om 14.00 uur.

KLEURPLAAT
Even als vorig jaar heeft Plaatselijk Belang een kleurwedstrijd ter ere van Sinterklaas uitgeschreven. Op de achterzijde is een kleurplaat afgedrukt. De ingekleurde platen worden beloond met een prijs. Sinterklaas zelf maakt de winnaars bekend en hij reikt de prijzen persoonlijk uit. Er word beoordeeld in 3 leeftijdsgroepen, van 1 t/m 3 jaar, van 4 t/m6 jaar en van 7 t/m 9 jaar. Voor alle categorieën zijn er prijzen.

De ingekleurde platen dienen UITERLIJK woensdag 20 november ingeleverd te worden in Mariënberg bij supermarkt ATTENT TELMAN en in Beerzerveld bij HCR BEERZERVELD. Bij deze adressen liggen ook extra kleurplaten.
De kleurplaat kan hier onder worden gedownload.
Icon of Sinterklaas 2019 Sinterklaas 2019 (619 KB)

Facebook Twitter
Sinterklaas 2019
Sinterklaas 2019
sinterklaas-2019.pdf
619 KB
78 Downloads
Details...