Intocht Sinterklaas

ZATERDAG 24 NOVEMBER 2018

INTOCHT SINTERKLAAS IN BEERZERVELD EN MARIENBERG

Zoals vorig jaar beloofd bezoekt Sinterklaas nu alleen Marienberg.

Alle belangstellenden uit beide dorpen zijn van harte welkom. De Sinterklaas wordt om 13.00 welkom geheten aan de achterzijde van Café Mans, en vanaf daar start dan de looproute. In de straten waar we doorlopen worden door de buurt bedachte “oud Hollandse” spelletjes gespeeld door de Pieten. De desbetreffende straten krijgen hiervoor een uitnodiging met meer informatie. Contact persoon Inge Altena mail ga.altena@home.nl

ROUTEBESCHRIJVING

Start clemmestraat- rechtsaf wolfertstraat- rechtsaf wicher hento straat- linksaf stationstraat- linksaf waterinkstraat- halverwege rechtsaf hesselinkkamp- linksaf stationstraat- rechtsaf tweede elsweg-rechtsaf de marke- linksaf stationstraat- eindbestemming gymzaal Regenboogschool

DRINGEND VERZOEK: gelieve geen auto’s langs bovenstaande route te parkeren!!

ONTVANGST BIJ GYMZAAL REGENBOOGSCHOOL

Het einde van de tocht is bij de gymzaal. Hier zal het Sinterklaasfeest worden voortgezet. Tijdens dit feest is er voor de kinderen een traktatie. Na afloop krijgen alle kinderen nog een presentje van Sinterklaas.

FILM VOOR DE KINDEREN VANAF GROEP 6 BIJ DE GRENDEL

Voor de kinderen van de groepen 6,7,8 wordt er weer een leuke film gedraaid om ongeveer 14.OO in de Grendel in Marienberg. Ook voor hen is er drinken en een versnapering.

KLEURPLAAT

Even als vorig jaar heeft Plaatselijk Belang een kleurwedstrijd ter ere van Sinterklaas uitgeschreven.

Op de achterzijde is een kleurplaat afgedrukt. De mooiste kleurplaten worden beloond met een prijs .Sinterklaas zelf maakt de winnaars bekend en hij reikt de prijzen persoonlijk uit. Er wordt beoordeeld in 3 leeftijdsgroepen van 1 t/m 3 jaar, van 4 t/m 6 jaar, en van 7 t/m 9 jaar.

Voor alle categorieën zijn er prijzen. De ingekleurde platen dienen uiterlijk dinsdag 20 november ingeleverd te worden in Marienberg bij supermarkt Attent Telman en in Beerzerveld bij HCR BEERZERVELD. Bij deze adressen liggen ook extra kleurplaten. De kleurplaat kan ook hier gedownload worden.

Zorg dat je er bij bent!!!

Facebook Twitter