Buurtmaaltijd Beerzerveld 16 Jan 2019

Woensdag 16 januari 2019 werd er door WIJZ welzijn, in de persoon van Silke Schuurman, een buurtmaaltijd georganiseerd in het Kulturhuus ´t saMENSpel.

Wijz welzijn werkt voor iedereen in de gemeente Ommen. Maar twee doelgroepen hebben hun speciale aandacht: Jeugd en ouderen. Voor hen hebben ze gevarieerde mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, gezond te bewegen, gezellige dingen te ondernemen, creativiteit te ontwikkelen en zelfredzaam te blijven.

Vandaag waren de oudere jongeren van Beerzerveld e.o. samengeschoold in het kulturhuus om gezamenlijk de maaltijd te nuttigen en vervolgens hun geluk te beproeven bij de bingo.
Gedurende de maaltijd werden oude verhalen weer opgehaald/gedeeld en er was zelfs iemand in hun midden die nog alle melkbusnummers uit het hoofd wist met de namen van de boeren van vroeger erbij (dat zit er in gebeiteld vertelt hij).
Gedurende de bingo was de spanning van de gezichten af te lezen. De bingo stond onder de bezielende leiding van Harm ter Bekke, die met luid en duidelijke stem de nummers op las van de nullen en éénen apparaat (computer dus). En dit in een tempo die de jonge ouderen soms net konden bij benen. De gelukkige winnaars werden beloond met leuke gezonde prijzen. Voor zover bekend zijn er geen valse bingo’s geweest.

Al met al is het weer een gezellig samenzijn geweest.
Bent u ook geïnteresseerd om een keer zo’n buurtmaaltijd bij te wonen dan kan dat.

De volgende buurtmaaltijden in Beerzerveld zijn op de navolgende data:
13 februari, 13 maart, 10 april, 8 mei en 12 juni.

Opgeven en afmelden kan tot de maandag voor de buurtmaaltijd.
Inloop vanaf 11:30 uur, start maaltijd om 12:00 uur.
Voor meer informatie, opgeven of afmelden kunt u contact opnemen met:

Silke Schuurman
Telnr. 06-41643398
E-mail: s.schuurman@wijz.nu

Voor een korte foto-impressie ga naar kulturhus ’t samenspel (boven in het scherm rechts) en kies vervolgens fotoalbum.
Of klik hier

Facebook Twitter