Busreisje Ouderensoos

Busreisje van de Ouderensoos op 5 juni 2019
Het jaarlijkse busreisje van de Ouderensoos Beerzerveld e.o. (Wijk 7 van WijzWelzijn Ommen) staat voor dit jaar gepland op woensdag 5 juni. Het reisdoel is deze keer de Achterhoek, een streek die niet eerder werd bezocht, maar evenals de Veluwe, Drenthe, de Kop van Overijssel, Twente en de grensstreek met Duitsland op een middag nog wel binnen ons bereik ligt.

We vertrekken om 13.00 uur van de parkeerplaats bij De Garve, het gebouw bij de kerk aan de Westerweg, en rijden toeristisch naar Ruurlo. Daar bezoeken we enkele uren het overdekte Belevingspark Cactusoase waar we ook 2x koffie/thee met cake krijgen. Toeristisch rijden we ook weer noordwaarts om plm. 18.00 uur aan te komen in Den Ham waar in De Beuk het diner voor ons klaar staat. Omstreeks 20.00 uur hopen we in Beerzerveld terug te zijn. De reiskosten bedragen 30 euro per persoon. Opgave vóór 1 juni bij Harm ter Bekke, tel. 251712, of bij een van de andere bestuursleden van de soos.

Facebook Twitter

Verslag Toneelmiddag

Verslag toneelmiddag 5 maart 2019 in De Garve Het is al een traditie geworden: al vele jaren in februari of maart komt de toneelgroep De Jeugd van Vroeger uit Ommen (de spelers zijn inderdaad al op jaren, maar van harte nog jong) evenals in andere buurtschappen ook in Beerzerveld om voor de Ouderensoos het nieuw … Lees verder »

Facebook Twitter

Het Openbaar Vervoer Ook Iets Voor U?

Facebook Twitter

Dienstregeling Buurtbus 597 Beerzerveld-Hardenberg

De buurtbus wordt gereden door vrijwilligers. De laatste lijnfolder (14 december 2014) van de dienstregeling van het traject Beerzerveld-Hardenberg en terug is . BUURTBUSKAARTJE Voor de buurtbus moet u een speciaal buurtbuskaartje kopen waarvoor het buurtbustarief geldt. Kaartje enkele reis normaal tarief is € 2,00. Een 10-rittenkaart kost € 14,70. Kinderen tot 12 jaar en … Lees verder »

Facebook Twitter
Zie voor meer actuele berichten de pagina Actueel.