Algemene Ledenvergadering

Dinsdag 2 april hebben wij onze ledenvergadering bij HCR Beerzerveld.
Inloop vanaf 19.45 uur, aanvang 20.00 uur.
Binnenkort komt hier nog het jaarverslag te staan.
De agenda kunt u hieronder bij de bijlage in zien.

Bijlage:
Agenda

Facebook Twitter

Busreisje Ouderensoos

Busreisje van de Ouderensoos op 5 juni 2019 Het jaarlijkse busreisje van de Ouderensoos Beerzerveld e.o. (Wijk 7 van WijzWelzijn Ommen) staat voor dit jaar gepland op woensdag 5 juni. Het reisdoel is deze keer de Achterhoek, een streek die niet eerder werd bezocht, maar evenals de Veluwe, Drenthe, de Kop van Overijssel, Twente en … Lees verder »

Facebook Twitter

Verslag Toneelmiddag

Verslag toneelmiddag 5 maart 2019 in De Garve Het is al een traditie geworden: al vele jaren in februari of maart komt de toneelgroep De Jeugd van Vroeger uit Ommen (de spelers zijn inderdaad al op jaren, maar van harte nog jong) evenals in andere buurtschappen ook in Beerzerveld om voor de Ouderensoos het nieuw … Lees verder »

Facebook Twitter

Het Openbaar Vervoer Ook Iets Voor U?

Facebook Twitter

Dienstregeling Buurtbus 597 Beerzerveld-Hardenberg

De buurtbus wordt gereden door vrijwilligers. De laatste lijnfolder (14 december 2014) van de dienstregeling van het traject Beerzerveld-Hardenberg en terug is . BUURTBUSKAARTJE Voor de buurtbus moet u een speciaal buurtbuskaartje kopen waarvoor het buurtbustarief geldt. Kaartje enkele reis normaal tarief is € 2,00. Een 10-rittenkaart kost € 14,70. Kinderen tot 12 jaar en … Lees verder »

Facebook Twitter
Zie voor meer actuele berichten de pagina Actueel.