Kerstbingo Beerzerveld

Gezellige Kerstbingo In Beerzerveld.

Vrijdag 13 december organiseert de enthousiaste activiteitencommissie van de Nederlandse Hervormde Kerk Beerzerveld weer haar traditionele kerstbingo.
Vanaf 20.00 uur zullen de ballen gaan rollen in de Garve aan de Westerweg 40.
Maar vanaf 19.00 uur bent u reeds van harte welkom en kunt u zich gezellig onder het genot van een kopje koffie alvast opmaken voor een onvervalst avondje bingo plezier.
Er zijn weer fantastische prijzen te winnen. Veel levensmiddelen en vleesprijzen.
De hoofdprijs in de superronde is een waardecheque van 100 euro!
Spanning tot aan de laatste bal.
Kortom, wij zien u graag vrijdagavond 13 december op de altijd gezellige kerstbingo in Beerzerveld.

Facebook Twitter

Sinterklaasintocht 23 november 2019

Sinterklaas en zijn zwarte pieten kwamen dit jaar in Beerzerveld. Dit jaar kwamen ze met de boot aan voor de hervormde kerk aan de Westerweg te  Beerzerveld. Udo Kampman, voorzitter van plaatselijk belang Beerzerveld Mariënberg, heette Sint en zijn pieten welkom. Daarna gingen de sint en zijn pieten in een stoomtreintje. Met dit treintje gingen … Lees verder »

Facebook Twitter

Goedkope Rijbewijskeuring Senioren

GOEDKOPE RIJBEWIJSKEURING SENIOREN IN OMMEN OMMEN – Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 27 juli, 10, 24 en 31 augustus en vervolgens minimaal twee keer per maand in het Gezondheidscentrum Ommen, Jonkheer van Nahuysstraat 66. Informatie en een afspraak … Lees verder »

Facebook Twitter

Peiling en praatpaal duurzaamheid

De gemeente Hardenberg gaat in de komende periode aan de slag met het verzamelen van ingrediënten voor het meerjarenprogramma ‘Duurzaam Hardenberg’. Dit gaan we samen met de inwoners doen. Welke duurzame ambities leven er onder de inwoners, wat vindt men belangrijk wat betreft keuzes voor duurzame energie en op welke manier kunnen we dat aanpakken? … Lees verder »

Facebook Twitter

Verslag Toneelmiddag

Verslag toneelmiddag 5 maart 2019 in De Garve Het is al een traditie geworden: al vele jaren in februari of maart komt de toneelgroep De Jeugd van Vroeger uit Ommen (de spelers zijn inderdaad al op jaren, maar van harte nog jong) evenals in andere buurtschappen ook in Beerzerveld om voor de Ouderensoos het nieuw … Lees verder »

Facebook Twitter
Zie voor meer actuele berichten de pagina Actueel.