Informatieavond Platform

Platform Beerzerveld Mariënberg bevordert een leefbaar Beerzerveld en Mariënberg in samenwerking met het plaatselijk belang.

Het platform zet in op samenwerking met de gemeentes Ommen en Hardenberg en is voortgekomen uit het eerste burgerinitiatief van de gemeente Ommen.

Met de input uit de Beerzerveld expeditie en de nieuwbouwplannen ‘De Marke III’ wil het platform zich sterk maken voor:
Koop- en Huurwoningen (met behoud van huurgarantie) voor zowel starters als senioren.

Interesse in een woning in Mariënberg of Beerzerveld? Dit is je kans.

Uitnodiging Informatieavond:
Kom op 20 april naar de informatieavond
Locatie: HCR Beerzerveld
Aanvang: 20:15 uur
Aanmelden hoeft niet, je bent welkom!

Facebook Twitter

Einde Buurthuis In Zicht?

Is het einde van het buurthuis “de Grendel” in Mariënberg in zicht ?? Praat mee op zaterdag 20 november a.s. aanvang 10.00 uur Beste inwoners van Mariënberg, Wij hebben als bestuur van Buurthuis De Grendel  op 29 september j.l. een vergadering belegd waarbij alle inwoners van Mariënberg waren uitgenodigd via een brief huis aan huis, … Lees verder »

Facebook Twitter

Beerzerveld Festival

Op 15 oktober vond het Beerzerveld Festival plaats. Het Beerzerveld Festival van 15 oktober was de afsluiting van de inventarisatie van alle ingebrachte ideeën om te komen tot een toekomstschets die bijdraagt aan een sociaal, leefbaar en verbonden Beerzerveld. Voor deze inventarisatie van goede ideeën voor de toekomst van het dorp zijn ruim 200 adressen … Lees verder »

Facebook Twitter

Herman ter Bekke neemt afscheid

Herman Ter Bekke neemt afscheid na ruim 42 jaar bij ‘De Laatste Eer’ De nu 75-jarige Herman ter Bekke mag rustig als de ‘Pater Familias’ worden gezien van Uitvaartvereniging ‘De Laatste Eer’ Beerzerveld en omstreken. Foto-bijschrift: Voorzitter Bertus Hofsink (r) bedankt op de algemene ledenvergadering haar afscheidnemende penningmeester/secretaris Herman ter Bekke (links op de foto) … Lees verder »

Facebook Twitter

Oranjefeest Gaat Niet Door!

Hallo Dorpsgenoten van Beerzerveld, Mariënberg en Beerze 7 januari ’21 Gezien het feit dat het Covid-virus ons hele land nog steeds in zijn greep heeft, hebben we als Oranjefeestbestuur besloten dat we helaas het Oranjefeest niet door laten gaan dit jaar. We hadden het feest natuurlijk al verschoven van vorig jaar augustus, naar 28,29,30 april … Lees verder »

Facebook Twitter
Zie voor meer actuele berichten de pagina Actueel.