Busreisje Soos

Op donderdag 18 juni staat er een busreisje gepland naar de synagoge in Enschede met ’s avonds een diner bij Madrid in Dalfsen.
Vertrek 13:00 uur bij De Garve.
Kosten 30 euro per persoon.
Opgave bij H. ter Bekke, tel. 0523-251712 of 06-13301330.

Facebook Twitter

Toneeluitvoering In De Garve

Op dinsdag 17 maart is er een toneeluitvoering door De Jeugd van Vroeger. Aanvang 14:00 uur. Entree 6 euro per persoon. Hervormde Kerk Beerzerveld, in De Garve.

Facebook Twitter

Buurtmaaltijd Beerzerveld

Sinds Landstede Welzijn uit Ommen in 2014 een enquête hield en in april van dat jaar in Kulturhus ‘tSamenspel in Beerzerveld een ‘proeverij’ organiseerde worden daar maandelijks, met uitzondering van juli, augustus en december, buurtmaaltijden gehouden, meestal op de tweede woensdag. Het aantal deelnemers is thans plusminus 30 per keer, dat is het dubbele van … Lees verder »

Facebook Twitter

Omgevingsvisie Bijeenkomst

Gemeente Ommen is gestart met de Omgevingsvisie. Dit hebben we de afgelopen tijd via verschillende media en kanalen bekend gemaakt. De omgevingsvisie gaat over belangrijke thema’s, doelen en uitdagingen voor de periode van nu tot  2040. Hoe ziet de gemeente Ommen er in 2040 uit? Wat is hetzelfde gebleven? Wat is veranderd? Activiteiten Omgevingsvisie Een … Lees verder »

Facebook Twitter

Goedkope Rijbewijskeuring Senioren

GOEDKOPE RIJBEWIJSKEURING SENIOREN IN OMMEN OMMEN – Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 27 juli, 10, 24 en 31 augustus en vervolgens minimaal twee keer per maand in het Gezondheidscentrum Ommen, Jonkheer van Nahuysstraat 66. Informatie en een afspraak … Lees verder »

Facebook Twitter
Zie voor meer actuele berichten de pagina Actueel.